Over ons

bel
06-18166078
mail
mail
06-18166078

Ergotherapiepraktijk Samen aan zet is een kleine ergotherapiepraktijk die eind 2020 is opgericht. Mijn werkgebied is Capelle aan den IJssel en Rotterdam.

Het doel van de praktijk is het ondersteunen van kwetsbare mensen, zodat zij zelfstandig activiteiten kunnen uitvoeren en langer thuis kunnen blijven wonen.

Felicia van Leersum
Ik ben Felicia, praktijkhouder van Ergotherapiepraktijk Samen aan zet. Ik ben afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens de opleiding ben ik werkzaam geweest bij de Vegro, waar ik ervaring heb opgedaan met verschillende hulpmiddelen. na de opleiding heb ik werkervaring opgedaan in een verpleeghuis en in de eerste lijn (behandelingen aan huis). Naast mijn werkzaamheden als ergotherapeut bij Samen aan zet, ben ik werkzaam in een verpleeghuis van Lelie Zorggroep. In 2021 opleiding heb ik de opleiding cognitieve revalidatie therapie succesvol afgerond. Ik blijf mezelf graag ontwikkelen en uitdagen en volg daarom geregeld nieuwe cursussen en scholingen. Wilt u contact met mij? Dit kan via 06 18 16 60 78 of ergotherapie@samen-aan-zet.nl

 

Lisandra Schriek
In februari 2022 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens de opleiding heb ik ervaring op mogen doen in de revalidatie, langdurige zorg en eerste lijn. Na de opleiding ben ik een jaar werkzaam geweest in een verpleeghuissetting. Na een half jaar fulltime te hebben gewerkt in de langdurige zorg, heb ik de stap gemaakt om naast mijn werk in een verpleeghuissetting ook in de eerste lijn te gaan werken. In september 2023 ben ik gestart bij Ergotherapiepraktijk samen aan zet en werk ik volledig in de eerste lijn. Het geeft mij veel voldoening om een stukje bij te kunnen dragen aan het welzijn van de cliënten. Een kleine aanpassing kan al een wereld van verschil betekenen in het dagelijks leven van de client. Daarbij maakt de diversiteit aan hulpvragen mijn werk als ergotherapeut uitdagend en extra leuk. Het geeft mij veel voldoening om een stukje bij te kunnen dragen aan het welzijn van mensen. Wilt u contact met mij? Dit kan via 06 39 73 24 96 of ergotherapie@samen-aan-zet.nl