Over ons

bel
06-18166078
mail
mail
06-18166078

Ergotherapiepraktijk Samen aan zet is een kleine ergotherapiepraktijk die eind 2020 is opgericht. Mijn werkgebied is Capelle aan den IJssel en Rotterdam.

Het doel van de praktijk is het ondersteunen van kwetsbare mensen, zodat zij zelfstandig activiteiten kunnen uitvoeren en langer thuis kunnen blijven wonen.

Ik ben Felicia, praktijkhouder van Ergotherapiepraktijk Samen aan zet. Ik ben afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens de opleiding ben ik werkzaam geweest bij de Vegro, waar ik ervaring heb opgedaan met verschillende hulpmiddelen. Daarnaast heb ik werkervaring opgedaan in een verpleeghuis en in de eerste lijn (behandelingen aan huis). Naast mijn werkzaamheden als ergotherapeut bij Samen aan zet, ben ik werkzaam in een verpleeghuis van Lelie Zorggroep. Op dit moment volg ik de opleiding cognitieve revalidatie therapie. Ik blijf mezelf graag ontwikkelen en volg daarom geregeld nieuwe cursussen en scholingen.